• Stijlvolle bedrijfskleding
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Tijdelijk gratis verzending

Gespreksstof

Welke werklocatie inspireert jou meer: kantoor of thuis?

Het is een onderwerp wat het afgelopen jaar veel besproken is. Afhankelijk van je beroep en/of persoonlijkheid kan dit uiteraard verschillen. Toch ben ik heel benieuwd welke werkplek jou de meeste inspiratie brengt.

Voor mijn inspiratie is dat toch kantoor. Niet dat ik weer 5 dagen op kantoor zou willen werken, maar de combinatie is perfect. Toen ik voor mezelf begon heb ik thuis een werkplek gecreëerd om niet altijd aan de eettafel te zitten. Thuiswerken vraagt gewoon, voor mij althans, meer discipline. Er zijn namelijk nog 100 andere dingen die je thuis kan doen in plaats van werken. Als je bijvoorbeeld met de administratie bezig bent, is soms zelfs de was doen leuker 😊.

Inmiddels werk ik bijna 5 jaar voor mezelf en vanuit huis. En hoewel ik een prima werkplek heb, moest ik toegeven dat ik mensen om mij heen miste. Ben toch echt een gezelligheidsdier. Ik vond het steeds lastiger om mezelf elke ochtend “aan” te zetten.

Zoals ik in een eerder blog schreef heb ik lieve mensen om mij heen die mij zakelijk adviseren en hulp aanbieden. En die hulp heb ik gekregen in de vorm van een werkplek op een kantoor voor 2 dagen per week. Helemaal top! Ik word er zo blij van om die dagen naar kantoor te rijden en weer onder de mensen te zijn! Korte gesprekjes, even kunnen sparren en gewoon in een kantooromgeving zijn. Naast het feit dat ik productiever ben, haal ik er ook meer inspiratie uit om Crown & Crew te laten groeien.

Dankbaar en blij met deze mogelijkheid! En jij waar haal jij je inspiratie vandaan?

Lieve groet,

Marie-Claire