• Stijlvolle bedrijfskleding
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Tijdelijk gratis verzending

Gespreksstof

Proost! Op de Koning!

Ik houd van tradities en gezelligheid. Wie mij een beetje kent, weet dat je mij altijd kunt porren voor een gezellig borreltje, etentje of feestje. Koningsdag is er zo eentje, heerlijk buiten met vrienden, uitgedost in het Oranje, proosten op de Koning en elkaar.

Ik kan niet wachten tot het weer uitbundig kan, maar voor nu heb ik dan wat meer tijd om te kijken wat onze Koningin, de prinsesjes en de andere leden van de familie dragen. Dat hoort toch zeker ook bij Koningsdag. En wie wil er nou niet één dag ruilen om te stralen in één van die mooie creaties? Ik wel 😊! Bij het ontwikkelen van onze collectie was dit ook een belangrijk uitgangspunt: je prettig voelen in de kleding die je draagt op de werkvloer en dit gevoel uitstralen naar je cliënten.

Zelf draag ik heel graag onze Champery boothals top. Ik voel mij daar echt heel comfortabel en fijn in. Als ik naar een klant of andere afspraak ga, denk ik altijd goed na over wat ik aantrek. Waar voel ik mij zelfverzekerd in? Ik merk de laatste tijd dat ik dan vaak onze top uit de kast trek gecombineerd met een mooie rok of een broek afhankelijk van met wie en waar ik een meeting heb. Helaas hebben we hem niet in het oranje anders had ik hem vandaag ook zeker gedragen!

Meerdere klanten dragen de Champery inmiddels ook en er wordt weleens gevraagd of ze deze top over drie jaar ook nog bij kunnen bestellen, zeker! Op mijn wish list heb ik nog wel items staan waar ik de collectie mee wil uitbreiden. Maar de huidige collectie, met daarin de boothals top, die blijft. Noem dit ook een “traditie” 😉.

Wil je je ook zo fijn voelen in een mooie boothals top? Tot 15 mei krijg je 10% korting op de Champery, gebruik hiervoor de kortingscode: crown21.

Fijne koningsdag allemaal!

Lieve groet,

Marie-Claire