• Tijdelijk gratis verzending!
  • Nieuwe kleuren zijn binnen!

Over ons

Introductie

Crown & Crew is een nieuwe kledinglijn voor professionals in primair de (para)medische en beauty sector. Onze outfits zijn elegant en stijlvol. Ze hebben de perfecte pasvorm voor hem, haar en elk lichaamstype. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, milieubewuste materialen en voldoen aan alle medische hygiëne richtlijnen.

Iedereen wil het liefst comfortabel én stijlvol gekleed zijn tijdens het werk. Dat geeft zelfvertrouwen! U voelt zich zelfverzekerder, sterker en deze energie straalt u uit naar uw cliënten. Onze Crown & Crew collectie is uitgebreid in de praktijk getest. Met deze buitengewone kledinglijn willen we alle zorgprofessionals de energie en het vertrouwen geven die nodig is om succesvol te zijn in ons mooie werk!

In de media

Een ontzettend leuk stuk over het ontstaan van Crown & Crew op “Arts en Auto”.
Benieuwd naar het artikel?

Lees het hier

 

Onze werkwijze

Crown&Crew heeft persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Wij komen graag langs voor een persoonlijk oriëntatiegesprek, waarbij wij jullie wensen kunnen inventariseren en jullie onze collectie kunnen ervaren.

Blijf op de hoogte

 

Partners

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om de juiste stoffen en leveranciers te vinden voor Crown & Crew.

We hebben zulke bijzondere mensen ontmoet tijdens onze bezoeken aan Portugal en Italië

Onze waarden zijn energiek, buitengewoon en zorgzaam en onze partners moeten hier ook aan voldoen. Omdat wij daarnaast houden van persoonlijk contact en korte lijnen, hebben wij al onze leveranciers en fabrikanten bezocht voordat we onze orders daar geplaatst hebben.

Shop