• Stijlvolle bedrijfskleding
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Tijdelijk gratis verzending

Gespreksstof

Dansend achter mijn laptop op zolder, zie je het al voor je?

Nou ja dansend…

De zolder is tegenwoordig niet alleen mijn kantoor, maar ook mijn privé Zumba-ruimte. Een prima alternatief voor de sportschool en bijkomend voordeel niemand die me ziet,
wel zo prettig 😉. Als ik aan mensen vertel dat ik achter mijn laptop aan het “zumba-en” ben, doe ik er altijd een beetje lacherig over, maar waarom eigenlijk?

Want ja, ik wil toch lekker in mijn vel zitten. En ik heb gemerkt dat bewegen mij daar echt bij helpt. Zumba is, naast lekker wandelen of gezellig golfen met vriendinnetjes, een heerlijke uitlaatklep na een drukke dag op kantoor of als start van een dag vol afspraken met (potentiële) klanten.

Waarom? Ik word mega vrolijk van die “dans”lessen achter de laptop. Tijdens de oefeningen betrap ik mezelf erop dat ik een grote glimlach op mijn gezicht heb. Ik merk dat lekker bewegen me niet alleen vrolijker maakt, het maakt me ook productiever. En die vrolijkheid wil ik ook graag uitstralen en delen met mijn familie, vrienden, maar ook zeker met mijn klanten.

Wat doe jij om fit te blijven?

Lieve groet,

Marie-Claire

P.S. wist je dat ik golf in de Champery (boothals top) en Zumba in de Como (polo), ze zijn dus niet alleen fijn op de werkvloer maar ook om in te sporten 😊.