• Stijlvolle bedrijfskleding
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Tijdelijk gratis verzending

Gespreksstof

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

Met onze collectie wilden we buitengewoon zijn, anders dan wat er al in de markt te krijgen is. En in mijn ogen is dat zeker gelukt. Wat we vaak terug horen van onze klanten, is dat de modellen en de kwaliteit van onze artikelen onderscheidend zijn en dat het zo comfortabel draagt. Ook nu zijn we bezig met een nieuw artikel, iets wat ik al heel lang wil ontwikkelen en anders wordt dan wat er nu is. Verder wil ik er nog niet teveel over loslaten 😉.

In mijn vorige blog vertelde ik jullie dat ik ook sport in onze kleding. En nu ik weer meer golf, zie ik daar bijna iedereen in een polo rondlopen. Ik bedacht me dat een deel van onze collectie ook heel goed op de golfbaan gedragen kan worden. Dus heb ik me buiten het gebaande pad begeven en een brochure gemaakt voor golfers. Niet onze primaire doelgroep, maar zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteit en waarden denk ik dat het past. De eerste klanten zijn al binnen, dank dames voor jullie bestellingen! Nu de heren nog 😊.

Ik vind het wel spannend om af te wijken van onze primaire doelgroep en buiten de lijntjes te kleuren. Echter heb ik de afgelopen jaren ook ervaren dat dingen doen die niet direct binnen je comfort zone liggen, je ook veel kunnen brengen.

Heb jij op zakelijk gebied wel eens buiten de lijntjes gekleurd en wat heeft het jou gebracht?

Lieve groet,

Marie-Claire

P.S. ben of ken jij een golfer die op zoek is naar mooie en stijlvolle golfkleding, laat het me even weten of check onze brochure:  GOLF