• Stijlvolle bedrijfskleding
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Tijdelijk gratis verzending

Gespreksstof

Welke kleur draag jij het liefst?

Lekker opgeladen van vakantie en vol energie weer van start.
Tijdens een dagje shoppen op vakantie, viel het mij op dat ik de herfst/winter collectie nog even links laat liggen. Ik kan het “niet aan” om al aan het volgende seizoen te denken, terwijl ik nog lekker in mijn zomerse outfit rondloop. Ik moest een beetje lachen om mezelf, want ik doe dit eigenlijk altijd. En toch zette het me aan het denken. Want zijn de kleuren die ik draag in de winter zoveel anders dan in de zomer? Ik heb toch ook die mooie warme kleuren in mijn kast hangen? Bij thuiskomst keek ik in mijn kast en er vielen mij twee dingen op:

  1. Mijn zomerkleding bestaat inderdaad uit veel lichtere kleuren, dan mijn winterkleding én
  2. Ik heb wel heel veel donkerblauwe kleding (voor de zomer en winter)

Misschien binnenkort toch maar eens nieuwe poging wagen en een kijkje nemen bij de herfst/winter collectie. En dat ik veel donkerblauwe kleding draag, kan ik ook wel verklaren. Ik voel mij er prettig in en het komt bij mij minder hard over dan zwart.

Bij het samenstellen van de Crown & Crew collectie is een van de belangrijkste voorwaarden dat onze klanten zich lekker voelen in onze kleding. Niet alleen de pasvorm is belangrijk, maar ook kleur geeft mensen bepaald gevoel en vertrouwen. Daarom hebben wij gekozen voor off-white en niet spierwit, off-white is warmer, minder koel. Al snel begrepen we van klanten dat ze juist op zoek waren naar kleurtjes. En deze wens van de klant heeft ons er toe aangezet om onze collectie uit te breiden naar, tot nu, 7 kleuren: off-white, spierwit (bleek toch een gewenste kleur), lichtroze, jadegroen, lichtblauw, royal-navy en zwart. Een mix van lichte en donkere kleuren, ook om te wisselen tussen de seizoenen. We hebben nu klanten die lichtblauw dragen in de zomer en royal-navy in de winter.

Wat doe jij? Pas jij de kleur van je kleding aan naar het seizoen of volg jij de laatste modetrends?

Voor nu gaan we nog even lekker genieten van een hopelijk mooie nazomer en daarna ons weer hullen in de warme tinten van de herfst, of toch niet?

Lieve groet,

Marie-Claire

P.S. Ben nog op zoek naar leuke kleurtjes voor je praktijk of salon, check onze kleuren in de shop!

SHOP